Serviceeftersyn

Du og din bil er i gode hænder hos Kvik-Auto, Dit autoværksted i Slangerup. Vi klarer alle former for service og reparation uanset bilmærke på vores autoværksted. Vi lægger altid kræfterne i for at levere et førsteklasses stykke arbejde, der er i orden hver gang – første gang. Kvik-Auto Slangerup sørger for, at autoværkstedet hele tiden kan servicere din bil og at vi er up-to-date med den nyeste teknologi.

Få udført et serviceeftersyn til en pris, der er til at overskue.

Vil du være på forkant med eventuelle skader på din bil, som både går ud over kørekomforten og sikkerheden? Så tilbyder vi her hos Kvik-Auto et komplet service eftersyn til en pris, der er yderst konkurrencedygtig. Hvad enten du vælger et stort eller et lille serviceeftersyn på din bil her hos os, er du sikret, at der bliver taget godt hånd om den.

Et jævnligt serviceeftersyn af din bil er en god investering.

Som bilejer er der mange parametre, som du skal være opmærksom på i forhold til service eftersyn. Først og fremmest er det din bils mærke og dens model, der er afgørende for, hvor ofte, du skal have udført et serviceeftersyn, og hvad serviceeftersynet skal omfatte. Overholdes fabrikantens anvisninger ikke, kan du nemlig risikere, at garantien bortfalder. For langt de fleste biler, skal du investere i et serviceeftersyn, når du har kørt mellem 10.000 og 30.000 km. Som regel skal du have udført et service tjek på din bil hvert år. Når du leder efter det rette autoværksted til at udføre et serviceeftersyn er pris ofte et vigtigt parameter. Du bør derfor altid være sikker på, hvad en serviceeftersyn pris inkluderer.

Få serviceeftersyn til en pris uden overraskelser.

Når vi udfører serviceeftersyn på din bil, kontrollerer vi altid alle dele af den ned til mindste detalje inden for den aftalte pris. På den måde kan vi ofte fange de fleste skader eller fejl, inden de bliver så store, at de udgør en sikkerhedsrisiko eller kræver en dyr reparation. Er der alligevel behov for en reparation til en merpris, kontakter vi dig altid, inden den udføres.

KVIK-AUTO

forsikringsskader

Få serviceeftersyn til en pris uden overraskelser.

Køb og Salg af Biler

Mangler du en bil, hjælper vi dig gerne med at finde den rette.